Cozombolis

Írott sajtó

ojMktkqTURBXy8wNTMzNjg2OGU3ZjRiMDY2ODdlOTIyYWI4NmIzMmY2MS5qcGVnkpUDzQHYzPrNCQjNBRSTBc0DFM0BvA (1)

Majdnem válás lett a vége! Féltékeny veszekedésbe torkollott a Desperado pikáns klipjének forgatása

Rijeka — Szexi, pikáns klipet szeretett volna forgatni legújabb, Ölelj át című dalához a Desperado zenekar, ám a féltékenység közbeszólt. A zenekar dalában közreműködő Cozombolis felesége, Gréta ugyanis nem tűrte, hogy a férje egy ágyban fetrengjen Bettivel, a banda énekesnőjével.

– A horvát tengerparton forgattunk klipet, ám már az első jelenetnél problémák merültek fel, Cozi felesége ugyanis elkezdett balhézni. Annyira összevesztek, hogy a felesége végül már válással fenyegetőzött – mesélte Zolnai András, azaz Zoy.

A Desperado tagja azonban így is próbált megértő lenni.

– Cozi a munkája és a magánélete között őrlődött, nehezen találta az egyensúlyt. Végül aztán inkább változtattunk a jeleneten, hogy ne legyen ebből gond, így nem úgy sikerült minden, ahogyan azt eredetileg elképzeltük – tette hozzá Zoy.

Cozombolis (balra) nem sejthette, hogy felesége rosszul viseli majd a forgatást

Cozombolist a Blikknek elárulta, hogy ugyan azóta hazaérkeztek Horvátországból, de a felesége még mindig nem békélt meg igazán.

– Kissé balhésra sikerült a klipforgatás. Grétát is megértem, ráadásul hogy őszinte legyek, ez hízeleg is, hiszen azt jelenti, számítok és nem tud mást mellettem elképzelni – nevetett kényszeredetten a zenész, bevallva, azóta sem szent a béke, hiszen neki is kellemetlen, hogy ilyen helyzetbe került a kedvese ­miatt, és csak bízik benne, hogy a Desperado tagjaiban nem maradt tüske. – Nem lehetett egyszerű kezelni, amint a feleségem kerget engem az apartmanon keresztül és veszekszik. Besokallt, pedig ez csak egy klip, amit végül rendesen megcsináltunk.

Cozombolis nagy slágere annyira nem szexi, de ellenben megmosolyogtatóan kedves
Legyél naprakész!